Tuesday, October 20, 2009

V2 SILVER COMPACT POWDER

Bedak adalah amat sinonim dengan wanita walaupun anda jarang bersolek. Paling tidak bedak tipis seakan melengkapkan gaya anda ke pejabat dengan sedikit palitan gincu di bibir.

Ini adalah kerana, fungsi bedak adalah lapisan yang mampu menghasilkan tekstur wajah agar kelihatan lebih halus dan lembut bagi melindungi wajah dari segala kotoran dan pancaran terik sinar matahari.

Rata- rata wanita masa kini tidak kiralah surirumah atau yang berkerjaya, akan memastikan bedak akan terus setia berada di dalam tas tangan mereka. Hakikatnya, pemakaian bedak ini tidaklah sesukar yang dijangka. Jika kena gayanya penampilan anda pasti sempurna meskipun tanpa solekan tebal.Bedak kompak V2 SILVER COMPACT POWDER ini dihasilkan daripada bedak halus dan suci agar kulit anda akan nampak lembut, berseri dan cantik secara semulajadi. Ia berbentuk Pressed/Compact Powder (Bedak Padat) adalah kerana bentuk ini yang paling digemari dan amat praktikal penggunaannya kerana mudah dibawa kemana-mana sahaja dan pemakaiannya juga lebih cepat berbanding bentuk lain.

Lagi ciri-cirinya ialah :-

1) Mengandungi perlindungan UV untuk membantu mengekalkan kulit cerah.

2) Menyerap lebihan minyak di muka agar kulit anda nampak lebih berseri dan seterusnya menyelamatkan wajah anda dari berkilat akibat minyak.

3) Rumusan susu kambing untuk mengekalkan kelembapan kulit dan membuatkan wajah anda kelihatan berseri dan berkilat secara lembut.

4) Dengan ekstrak aloe vera yang berfungsi menyerap kesan solekan agar ia dapat membantu dalam memastikan semua kesan solekan tahan lebih lama pada wajah anda.

5) Dapat membantu menutup garis-garis halus dan kedutan pada wajah buat sementara waktu kerana struktur bedaknya yang halus.

6) Terdapat dalam 2 warna pilihan : LIGHT & NATURAL (Bercermin)

Harga seunit : RM19.90
LIGHT - Untuk wanita berkulit cerah
NATURAL - Untuk wanita berkulit sederhana.


*Ingredients/Isi kandungan*:

Talc, Zinc Stearate, Isopropyl Myristate,Koalin,Magnesium Carbonate,Dimethicone,Calsium Carbonate,Zinc Oxide,Propylparaben, Goat's Milk,Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Colour May Contain: CI 77499, CI 77492, CI77491, CI 77891


~~~Kaedah Pembelian V2 Cosmetics~~~

1) Isikan dahulu 'Borang Tempahan/Info Pembayaran'
2) Saya akan reply anda dalam masa 48 jam.
Jika tidak sila hubungi saya di 013-4268676 untuk keterangan lanjut.

Kaedah Pembayaran yang diterima ialah:
1) Bayaran secara tunai (untuk yang ambil sendiri)
Anda boleh mengambil sendiri produk V2 Cosmetics yang diinginkan di : Block A, Qtrs PBAPP, Jalan Bertam 1, Bertam,13200 Kepala Batas, Pulau Pinang.

2) Memindah/mendeposit amaun menerusi mesin ATM atau laman web perbankan (internet banking) .
Transaksi perlu dibuat mengikut butiran di bawah.
Sila pilih akaun yang memudahkan anda.

Bank : MAYBANK
No.Akaun : 157410092309
Nama : NOORAZAH BINTI OTHMAN

Bank : CIMB BANK
No.Akaun : 0704-1096577-52-8
Nama : NOORAZAH BINTI OTHMAN

Bank : PUBLIC BANK
No. Akaun : 4-4054582-12
Nama : NOORAZAH BINTI OTHMAN

Bank : BANK ISLAM
No. Akaun : 07043020219139
Nama : NOORAZAH BINTI OTHMAN

CAJ COURIER:
Saya menawarkan khidmat Courier kepada mereka yang jauh dengan menggunakan khidmat ABX Courier dan Poslaju mengikut kawasan yang bersesuaian.

Tracking No akan diberi dan anda boleh check status parcel anda di web ABX Express @ Poslaju Express. Jadi , parcel anda tidak mungkin hilang dalam perjalanan ke tempat anda nanti.

Caj Courier untuk Semenanjung Malaysia ialah RM6.00 dan RM12.00 untuk Sabah & Sarawak. (Ini semua bergantung kepada berat bungkusan yang anda tempah)

~Anda dialukan untuk mengajukan sebarang pertanyaan atau kemusykilan menggunakan 'Borang Pertanyaan' dibawah atau sms saya di 013-4268676.

Jika borang-borang dibawah tidak dapat dihantar, sila isi maklumat kemudian copy dan paste format dan emailkan ke v2cosmetics@gmail.com kerana berkemungkinan masalah server sedang berlaku ~

###Sekiranya ingin bertanya mengenai stokis/dealer berdekatan tempat anda, sila hubungi pejabat 04-4228828###

***Terima Kasih***

Ada Pertanyaan? Sila Gunakan Borang ini.

(Sebarang pertanyaan anda hanya akan dijawab dgn email kecuali diminta reply melalui sms. Sila check mail inbox yg telah anda daftar disini)
Nama:
Alamat Email:
Soalan/Pertanyaan:

Free email forms

Borang Tempahan / Info Pembayaran

E-mail Address: *
Nama Anda *
Alamat Penghantaran *
No.Telefon *
Alamat Email *
Nama Produk Yg Ditempah *
No.Rujukan Transaksi *
Bank Penerima *
Tarikh *
Masa *
Amaun RM *
Mesej Lain

* RequiredCreate Contact Forms